• 0px
  • -960px
  • -1920px
  • -2880px

Modellen

LET OP: binnenkort komen al onze nieuwe boekmodellen en ander promotiemateriaal hier op onze site te staan, dus hou ons in de gaten!!

Prachtige boeken
Onze ervaring in grootschalige grafische producties leidt tot perfect verzorgde boeken van echte boekhandelkwaliteit. Door onze liefde voor mooi drukwerk, zijn wij enorm gedreven in het leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden softcover en harcover bindwerk, zowel garenloos als genaaid. Daarnaast worden de boekwerken gedrukt op dik zijdeglanspapier en heeft u de mogelijk uw boeken te voorzien van een (spot)vernis, hoogglans laag of drie-dimensionale inkt waarmee reliëf ontstaat. Ten slotte kunt u kiezen uit een hard- of softcoverkaft en voorzien van uw eigen ontwerp en tekst.
 
Perfecte vlakligging
Onze kunstboeken kunnen worden ingebonden met de innovatieve lay-flat bindtechniek. De lay-flat binding voorkomt een storende bolling of scheiding in het midden. We maken hiervoor gebruik van speciaal papier. Het papier is voorzien van een speciale kunststof strip op de plaats van de binding. De strip zorgt ervoor dat het dikke papier flexibel knikt, waardoor het boek volledig plat ligt wanneer het geopend is. Deze techniek is ideaal voor (panorama)foto’s die u paginabreed wilt laten doorlopen over de naad van het boek.

Neem contact met ons op en wij denken met u mee over de vorm en inhoud van uw boekwerk.